Nieuws

Zaterdag 4 mei thuis tegen AVW'66

03-05-2013 16:41
Op zaterdag 4 mei spelen we thuis tegen AVW'66 F6.  De wedstrijd begint om 9.00 uur. We verzamelen om 8.30 uur.

Dinsdag 30 april geen training

26-04-2013 16:29
i.v.m. Koninginnedag is er op 30 april geen training. Hopelijk zien we jullie bij de optocht met de versierde fietsen.

Wedstrijd tegen VVO verplaatst naar wo 22 mei

22-04-2013 21:12
De uitwedstrijd tegen VVO F7 is verplaatst van 25 mei naar woensdag 22 mei. Hierdoor kunnen we ook ons 2e toernooi spelen in Loil. Dit is een uitwedstrijd, dus we zullen wel op tijd moeten vertrekken, de wedstrijd begint om 18.30 uur.

Zaterdag 27 april thuis tegen DVV F12

22-04-2013 21:00
Op zaterdag 27 april spelen we thuis tegen DVV F12.  De wedstrijd begint om 9.00 uur. We verzamelen om 8.30 uur.

Zaterdag 20 april thuis tegen Rheden F3

16-04-2013 21:40
Op zaterdag 20 april spelen we thuis tegen Rheden F3.  Rheden heeft 2 punten meer, maar heeft ook 2 wedstrijden meer gespeeld. De wedstrijd begint om 9.00 uur. We verzamelen om 8.30 uur.

Wedstrijd tegen DVOV verplaatst naar wo 15 mei

13-04-2013 00:05
De uitwedstrijd tegen DVOV F4 is verplaatst van 18 mei naar woensdag 15 mei. Hierdoor kunnen we in ieder geval meedoen aan ons eigen toernooi bij Sprinkhanen. Dit is een uitwedstrijd, dus we zullen wel op tijd moeten vertrekken, de wedstrijd begint om 18.15 uur (vertrek 17.30 uur).

Zaterdag 13 april uitwedstrijd tegen Eldenia

08-04-2013 23:08
Zaterdag 13 april spelen we een uitwedstrijd tegen Eldenia F8. De wedstrijd begint om 10.00 uur. We verzamelen om 9.15 uur bij de meikamer. Locatie: Sportpark Eldenia, Westerveldsestraat 26, 6842 BV Arnhem

Weer een punt gehaald

06-04-2013 22:02
Na een goede eerste helft, waarna we met 3-1 voor stonden (doelpunten Jens, Rick en eigen doelpunt), ging het in de eerste 10 minuten van de 2e helft even mis en kwamer we met 3-4 achter. Nadat we de draad weer op hadden gepakt werd het 4-4 door Luuk, waarna we enkele goede kansen kregen om de wedstrijd alsnog te winnen. Dit gelijkspel geeft weer meer vertrouwen voor de komende wedstrijden.

Zaterdag 6 april thuis tegen Groessen

01-04-2013 18:58
Op zaterdag 6 april spelen we thuis tegen Groessen F7. Groessen staat 1 plaats hoger dan Sprinkhanen F2. De wedstrijd begint om 9.00 uur. We verzamelen om 8.30 uur.

Wedstrijden opnieuw ingedeeld

27-03-2013 22:04
De KNVB heeft 3 wedstrijden van de F2 opnieuw ingedeeld. De wedstrijd van 2 februari tegen AVW'66 is verplaatst naar 4 mei. De wedstrijden tegen DVOV en VVO zijn verplaatst naar 18 en 25 mei. Op deze 2 dagen hebben wij toernooi, waardoor we moeten kijken of deze nog door kunnen gaan en dat we de wedstrijden op een andere dag spelen (niet op zaterdag). Mocht dit niet kunnen, dan gaan één of beide toernooien niet door.